Klantenservice
058 - 288 79 14

1,4 miljoen zonnepanelen aangeschaft in 2014

Gepubliceerd:

Steeds meer Nederlanders investeren in zonne-energie. Dat blijkt wel uit de cijfers. In 2014 zijn er namelijk 1,4 miljoen zonnepanelen aangeschaft. Die stijging is te danken aan de lagere aanschafprijs en het hogere rendement. In totaal zijn er in Nederland nu 4,1 miljoen zonnepanelen.

Nu zonnepanelen aanschaffen?

Wij zeggen ja! De laatste jaren is de aanschafprijs van een zonneset namelijk drastisch verlaagd. Met meer dan 50%. Daardoor is een subsidie niet noodzakelijk om het investeren aantrekkelijk te maken.

Ook zie je dat we steeds meer zonuren krijgen. Dat heeft een positief effect op het rendement van een paneel. Experts zeggen dat winst te vergelijken is met een spaarrekening van 6%. Helemaal nu de rentes van banken laag zijn, gaan Nederlanders investeren in duurzame oplossingen zoals zonne-energie.
 

U als (zonnestroom)ondernemer

Wilt u gebruik gaan maken van een natuurlijke energiebron als de zon? Dan heeft u ook een belastingtechnisch voordeel. U kunt de BTW op de aanschaf en installatie namelijk terugvragen bij de Belastingdienst. U moet zich dan wel inschrijven als (stroom)ondernemer.
 

Snelle en betrouwbare service

EnergieOnafhankelijk levert zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit met een hoge opbrengst. Door onze jarenlange ervaring geven wij u een realistisch advies en ontzorgen u volledig. Interesse in zonnepanelen? Bel dan naar 0582887914 of mail naar info@energieonafhankelijk.nlBron: Leeuwarder Courant
 
1,4 miljoen zonnepanelen aangeschaft in 2014

Nieuwsarchief

11 Jun '13

Uw eigen regionale installateur