Klantenservice
058 - 288 79 14

Duurzame ondernemer profiteert van kansen

Gepubliceerd:

Bent u ondernemer, maar doet u nog niet aan duurzaam ondernemen? Grijp dan uw kans. Volgens MVO Nederland kan de Nederlandse sector van ‘groene’ technologie verdrievoudigen. Van 10 miljard in 2015 naar 30 miljard in 2020. Genoeg kansen dus. En niet alleen het MKB ziet die kansen, ook grote bedrijven als Philips en Unilever investeren in deze trend.

Voordelen duurzaam ondernemen


MVO Nederland brengt iedere twee jaar een trendrapport uit. Het doel is om organisaties te inspireren, maar ook met elkaar verbinden. Dat moet weer leiden tot een duurzamere economie. En dat lijkt succes te hebben. Het aantal bedrijven dat zich bezighoudt met fossiele energie loopt terug. En ondernemers met een klimaat presteren tot 20% dan de concurrent. 
 

Traditionele energie vervangen door zonne-energie?


Wij helpen particulieren en ondernemers om minder afhankelijk te zijn van energiebedrijven. U kunt immers veel beter gebruik maken van de onuitputtelijke energiebron de zon. Dus wilt u uw energierekening flink verlagen? Neem dan eens contact op met Energieonafhankelijk. Wij zijn specialist in het plaatsen, installeren en monitoren van zonnepanelen / zonne-energie.

Het rapport vindt u hier: http://www.mvonederland.nl/trendrapport-2015
Duurzame ondernemer profiteert van kansen

Nieuwsarchief

11 Jun '13

Uw eigen regionale installateur