Klantenservice
058 - 288 79 14

Zonnepanelen in plaats van asbest

Gepubliceerd:

Heeft u nog een dak waarin asbest zit verwerkt? Kom dan in actie. U dient voor 2024 het dak te hebben vervangen. Tenminste dat heeft staatsecreatis Mansveld genoemd. En als u toch het dak moet vervangen, dan is het aanbrengen van zonnepanelen een goede investering.
 
 

Abest eraf, zonnepanelen erop

Daar denkt een Friese gedeputeerde Kramer hetzelfde over. Kramer pleit ervoor om de zonnepanelenregeling ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’ te verlengen. Het budget is namelijk nog maar voor 15% verdeeld.
 

Ulica Solar zonnepanelen

Energieonafhankelijk.nl levert kwaliteits pv-panelen van het merk Ulica Solar. Deze zonnepaneel heeft een hoog rendement en is zeer betrouwbaar. Dus wilt u zonnepanelen kopen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op via 058-2887914. Onze collega's staan u graag te woord. 
 

Zonnestroomtool

Zelf de opbrengst en mogelijkheden van zonnestroom berekenen? Op de homepage staat een handige tool die u zelf kunt invullen.

bron: http://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i3128/asbestdak-verboden-in-2024-friese-gedeputeerde-pleit-voor-verlenging-zonnepanelenregeling
Zonnepanelen in plaats van asbest

Nieuwsarchief

11 Jun '13

Uw eigen regionale installateur