Klantenservice
058 - 288 79 14

Zonnestroom op maatschappelijk gebouwen gestimuleerd door Noord-Holland

Gepubliceerd:

Provincie Noord-Holland wil maatschappelijke organisaties aansporen om zelf energie te gaan opwekken via zonnestroominstallaties. Een eigenaar van maatschappelijk gebouw kan t/m januari 2016 een subsidieverzoek indienen voor het plaatsen van zonnestroominstallaties. De provincie stelt ruim twee miljoen beschikbaar voor de subsidieregeling ‘zonnestroom op maatschappelijk vastgoed’.


Zonne-energie aantrekkelijk voor maatschappelijke organisaties

In Nederland is duurzame energie een hot item. Met name zonne-energie is populair bij particulieren. Daar stijgt het aantal zonnestroomsystemen gestaagd. Een belangrijke oorzaak zijn de voordelen van collectieve inkoopacties en het salderen van teveel opgewekte energie. Alleen bijvoorbeeld scholen en gemeentehuizen blijven sterk achter. Niet dat zij de voordelen niet zien, maar de financiering is vaak een lastig verhaal. 

 

Zonnestroom op maatschappelijk vastgoed

Met deze zonnestroomregeling probeert de provincie de aanleg van zonnestroominstallaties te stimuleren. Zoals bij iedere subsidie zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo dekt de subsidie 20% van de kosten, met een maximum van € 25.000,- en wordt alleen gegeven aan eigenaren van vastgoed. Een aanvraag kunt u tot 29 januari 2016 indienen bij de Provincie.

Bron: www.noord-holland.nl

 

Leverancier zonnepanelen

Leverancier zonnepanelenWilt u als eigenaar gaan investeren in zonnestroominstallaties en bent u op zoek naar een leverancier? Energieonafhankelijk heeft jarenlange ervaring met het leggen en installeren van zonnepanelen. Neem daarom gerust eens contact op of probeer onze zonnepanelen-bespaartool.
 
Zonnestroom op maatschappelijk gebouwen gestimuleerd door Noord-Holland

Nieuwsarchief

11 Jun '13

Uw eigen regionale installateur