Klantenservice
058 - 288 79 14

Subsidie voor zonnepanelen in Groningen slaat aan

Gepubliceerd:

Groningers uit het aardbevingsgebied kunnen een subsidie krijgen om hun huis energiezuiniger te maken. Al ruim tienduizend inwoners hebben daar gretig gebruik van gemaakt en dienden een aanvraag in bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Ongeveer 5.000 van hen gaat met het geld zonnepanelen kopen. 


Subsidie ook voor isolatie, combiketels of isolerend glas


De subsidie is niet alleen bedoeld voor zonnepanelen. De inwoners kunnen bijvoorbeeld ook isolerend glas aanschaffen of investeren in combiketels met een hoog rendement. Maar denk ook aan het isoleren van wanden, daken en vloeren. 
 

Zonnepanelen kopen?


Is uw subsidieaanvraag ook goedgekeurd en bent u op zoek naar bedrijf die uw zonnepanelen kan leveren en aansluiten? Wij leveren (en installeren) zonnepanelen van het merk Ulica Solar. Een betrouwbaar product met een hoog rendement.

Via onze online offertetool kunt u berekenen hoeveel geld u kunt besparen met pv-panelen en hoeveel u er nodig heeft. Zodra u het formulier heeft ingevuld, neemt een collega contact met u op om uw wensen te bespreken. Natuurlijk kunt u ook een e-mail naar info@energieonafhankelijk.nl sturen of telefonisch contact opnemen via 058-2887914. 
Subsidie voor zonnepanelen in Groningen slaat aan

Subsidie energiezuinig huis

Nieuwsarchief

11 Jun '13

Uw eigen regionale installateur